تقدیر رئیس سازمان حج وزیارت از عملکرد مطلوب هواپیمایی هما در جابجایی حجاج

شرکت هما ، هم در عملیات رفت عملکرد شاخصی داشت و هم در جریان بازگشت حجاج

تقدیر رئیس سازمان حج وزیارت از عملکرد مطلوب هواپیمایی هما در جابجایی حجاج  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، آقای علی رضا رشیدیان افزود: تا پایان روز گذشته (دوشنبه) بیش از 69 هزار نفر از حجاج با انجام 280 پرواز شرکت هواپیمایی هما به ایران عزیمت کرده اند که از این تعداد پرواز، 176 مورد از فرودگاه مدینه و 104 پرواز دیگر از فرودگاه جده انجام شده است.
وی با قدردانی از عملکرد شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی گفت: این شرکت، هم در عملیات رفت عملکرد شاخصی داشت و هم در جریان بازگشت حجاج تاکنون بسیار خوب عمل کرده است.
 
رئیس سازمان حج و زیارت اظهار کرد: اگر این روند تا پایان عملیات که چند روز بیشتر نمانده تداوم یابد، این شرکت رکورد کم نظیری را در جا بهجایی این حجم از مسافر در نهایت نظم و انضباط و ایمنی از خود به جای می گذارد که این امر جز در سایه هماهنگی و تعامل و همراهی همه مجموعه ها و نیز شرکت های هواپیمایی داخلی و تلاش و برنامه ریزی و مدیریت مناسب این موضوع، محقق نشده است.
وی گفت: از 88 هزار و 500 زائر و عوامل اجرایی حج که در طول ایام تشریق در مکه حضور داشتند، از شروع عملیات بازگشت تاکنون 70 هزار و 342 نفر در قالب 480 کاروان از مکه خارج شده اند.
رشیدیان افزود: از این تعداد 37 هزار و 817 نفر حجاج مدینه بعد بوده اند که وارد شهر رسول الله (ص) شده و بخش زیادی از این جمعیت پس از زیارت و اتمام مهلت اقامت چهار روز و پنج شب در این شهر، از فرودگاه مدینه عازم ایران شده اند و در زمان حاضر تنها پنجهزار و 223 نفر از حجاج مدینه بعد حضور دارند.
وی اضافه کرد: در مکه نیز هم اکنون 12 هزار و 908 نفر از حجاج ایرانی حضور دارند.
به گفته رئیس سازمان حج و زیارت، هم اینک برای حجاج ایرانی حاضر در مکه و مدینه در هر وعده غذایی ناهار و شام به طور متوسط 22 تا 23 هزار پرس غذا پخت می شود که در مجموع این میزان روزانه به حدود 44 هزار پرس می رسد؛ این در حالی که در ایام تشریق و زمان حضور کل حجاج ایرانی در مکه به طور متوسط در دو آشپزخانه صنعتی و دو مجموعه خودپخت، بالغ بر 180 هزار پرس غذا در دو وعده شام و نهار به صورت روزانه طبخ می شد.
وی اظهار کرد: واحد پخت نان صنعتی که در مکه مستقر هست نیز همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد و با توجه به کاهش حجم فعالیت آن، بر کیفیت ها افزوده شده و هم اکنون روزانه پنج هزار و 100 قرص نان پخت می کند که از ابتدای ایام حج تا کنون میزان نان تولیدی این واحدها به بیش از دو میلیون و 110 هزار قرص نان رسیده است.
رشیدیان گفت: خدمات رسانی درون شهری و نیز کاروان های زیارت دوره نیز در دو شهر مکه و مدینه با قوت در حال اجراست و بخشی از حجاج که برای زیارت عمره مجدد می روند نیز ناوگان حمل و نقلی لازم در اختیارشان است.